· 50 γρ κακάο
· 100 γρ σκόνη άπαχο γάλα
· 150 γρ νερό
· 2 αυγά
· 1 κ.σ. ελαιόλαδο
· μια πρέζα αλάτι
· 1 κ.σ. μπέικιν παουντερ
· 6 κ.σ. νιφάδες βρώμης
· 1 κ.γλ. = 45 σταγόνες υγρή stevia Parana
· 10 σταγόνες άρωμα μπράντυ και 10 σταγόνες άρωμα πανετονε ( αν δεν έχετε αρώματα βάλτε 1 σφηνάκι κονιάκ και 2 βανίλιες)
· σιρόπι σφενδαμου ή αγαύης για το σιρόπιασμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε μπολ κακάο - σκόνη γάλα - υγρή στέβια - νερό και με το σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλά
Προσθέτουμε τα αυγά - ελαιόλαδο - αλάτι - αρώματα - μπέικιν - νιφάδες βρώμης
Ανακατεύουμε πολύ καλά και το βάζουμε σε φόρμα σιλικόνης
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς κελσίου αντιστάσεις για 25 με 35 λεπτά ανάλογα τον φούρνο ή μέχρι να βγεί μια οδοντογλυφίδα καθαρή.
Όταν το βγάλουμε όπως είναι ζεστό ρίχνουμε από πάνω το κρύο σιρόπι σφένδαμου ή αγαύης.
ΣΥΝΤΑΓΗ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ
AΝΔΡΕΑΣ Χ ΣΑΒΒΑ - ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ





0 comments:
Post a Comment