Υλικά για 2 μερίδες:
100 γρ. τορτίγια
ή λεπτή αραβική πίττα ολ. άλεσης
Για την γέμιση:
1 φλ. σπανάκι ωμό
1 μικρο κρεμμύδι
ψιλοκομμένο
8 μικρές μαύρες ελιές
180 γρ. τόνου
νερού
60 γρ. φέτα
λιωμένη χαμηλή σε λιπαρά
½ φλ. καλαμπόκι
βρασμένο
½ φλ. τριμμένο καρότο
2 Κ. μαγιονέζα light
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύετέ όλα
τα υλικά και τα απλώνετε στην πίττα. Αφού τα απλώσετε τυλίγετε την πίττα σε
ρολό και σε αλουμινόχαρτο και την τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. Όταν
έρθει η ώρα να την σερβίρετε την βγάζετε από το αλουμινόχαρτο και όπως ρολό το
κόβετε στην μέση .
Θρεπτική ανάλυση ανά
μερίδα (314 γρ.)
Θερμίδες 408 kcal





0 comments:
Post a Comment