Συστατικά (για 2 μερίδες):
- 1/4 κουτ. της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουτ. του γλυκού κόκκινο κρασί
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/2 καρπούζι ψιλοκομμένο
- 300 γρ. φέτα ψιλοκομμένη
- 1/2 γλυκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 αγγούρι σε φέτες
- 300 γρ. μαρούλι
Τρόπος Μαγειρέματος:
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύεις λάδι, κρασί και το αλάτι
- Σε μία μεγάλη γαβάθα, προσθέτεις ψιλοκομμένο μαρούλι, καρπούζι, φέτα, αγγούρι και κρεμμύδι.
- Ρίχνεις από πάνω το μείγμα του μικρού μπολ και μοιράζεις στα πιάτα.
Reference: tlife.gr
Ανδρέας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc), UK
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc), UK





0 comments:
Post a Comment