Tuesday, May 3, 2022

Γιαούρτι με ακτινίδιο και δημητριακά!

 


Υλικά για 1 μερίδα:

  • Δημητριακά ολικής άλεσης  30 γρ.
  • Γιαούρτι στραγγιστό 0% 150 γρ.
  • Ακτινίδιο 1/4 φρούτου
  • Αχλάδι 1/4 φρούτου
  • Φιστίκια Αιγίνης 15 γρ.

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι.
  2. Κόβουμε τα φρούτα και τα προσθέτουμε στο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
*Για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, απλά προσθέστε γιαούρτι χωρίς λακτόζη (lactose free) ή το αγαπημένο σας φυτικό γιαούρτι, χωρίς λιπαρά.

Διατροφική αξία:
Ενέργεια: 307kcal, Πρωτείνη: 21γρ, Υδατάνθρακες: 41γρ, Φυτικές ίνες: 4γρ, Λίπος: 8γρ, Σάκχαρα: 12γρ.

Reference: tlife.gr

Ανδρεας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσξηση (BSc, UK)

0 comments:

Post a Comment