Υλικά για 1 μερίδα:
- Δημητριακά ολικής άλεσης 30 γρ.
- Γιαούρτι στραγγιστό 0% 150 γρ.
- Ακτινίδιο 1/4 φρούτου
- Αχλάδι 1/4 φρούτου
- Φιστίκια Αιγίνης 15 γρ.
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι.
- Κόβουμε τα φρούτα και τα προσθέτουμε στο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
*Για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, απλά προσθέστε γιαούρτι χωρίς λακτόζη (lactose free) ή το αγαπημένο σας φυτικό γιαούρτι, χωρίς λιπαρά.
Διατροφική αξία:
Ενέργεια: 307kcal, Πρωτείνη: 21γρ, Υδατάνθρακες: 41γρ, Φυτικές ίνες: 4γρ, Λίπος: 8γρ, Σάκχαρα: 12γρ.
Reference: tlife.gr
Ανδρεας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσξηση (BSc, UK)
με ειδικότητα στη διατροφή & άσξηση (BSc, UK)





0 comments:
Post a Comment