Tuesday, August 3, 2021

Σορμπέ καρπούζι!

 

Υλικά:
  • 3 1/2 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
  • 2 κουτ. της  σούπας χυμό λάιμ
  • 1/4 του φλιτζανιού νερό
  • 1 κουτ. του γλυκού μέλι
Εκτέλεση:

  1. Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά το καρπούζι και αφαιρείς τους σπόρους του.
  2. Στρώνεις σε ένα πυρέξ το καρπούζι σου, το σκεπάζεις και το αφήνεις στην κατάψυξη για 6 ώρες.
  3. Μόλις περάσει η ώρα, χτυπάς σε ένα μπλέντερ το παγωμένο καρπούζι με το χυμό από λάιμ, το νερό και το μέλι.
  4. Τοποθετείς το μείγμα σου στην κατάψυξη για 30 λεπτά και απολαμβάνεις!
Reference: Tlife.gr

Ανδρέας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc), UK

0 comments:

Post a Comment