Tuesday, September 15, 2020

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

 


 

ΥΛΙΚΑ

-          180 γρ. χοιρινή μπριζόλα χωρίς λίπος             

-          1 μέτρια πατάτα

-          1 μικρό μήλο με φλούδα

-          1 κ.σ σταφίδες ξανθές

-          Κανέλα

-          Αλάτι

-          Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.       Κόψτε την πατάτα σε λεπτές φέτες.

2.       Καθαρίστε και κόψτε το μήλο σε λεπτές ροδέλες.

3.       Σε ένα ταψί τοποθετήστε την μπριζόλα, τις πατάτες και τα μήλα.

4.       Προσθέστε τις σταφίδες, κανέλα, αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση.

5.       Καλύψτε και ψήστε στους 180 βαθμούς κελσίου για 40 λεπτά.




    REFERENCE : ΤΡΩΩ ΕΧΥΠΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΟΟΚ (2020)

 

Ανά μερίδα

Ενέργεια (KJ)

1672,8

Ενέργεια (Kcal)

400

Λιπαρά (g)

10

Υδατάνθρακες (g)

55

Πρωτεΐνες (g)

34

0 comments:

Post a Comment