Υλικά (12 μπράουνις):
- 3/4 φλ. (200γρ) πουρέ κολοκύθας
- 3/4 φλ. (225γρ) φουστικοβούτυρο light
- 1/4 φλ. (50γρ) καστανή ζάχαρη
- 1/4 φλ. (100γρ) μέλι
- 1/2 φλ. (60γρ) κακάο
- 1 κ.γ baking powder
- 2 βανίλιες
- 1/2 φλ. (65γρ) καρύδια
- 1/2 φλ. (80γρ) σταφίδες ή κρανμπερις - προεραιτικά
Μέθοδος:
- Ψήνουμε την κολοκύθα σε κομμάτια για 30-40 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσει. Παίρνουμε την σάρκα της και κάνουμε τον πουρέ.
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός απο τα καρύδια και τις σταφίδες, και ανακατεύουμε καλά να μογενοποιηθεί.
- Προσθέτουμε τα καρύδια και τις σταφίδες και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μείγμα σε μια ορθογώνια φόρμα, στρωμένη με λαδόκολα, και ψήνουμε για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Βγάζουμε απο την φόρμα και αφήνουμε να κρυώσει πριν κόψουμε σε μικρά τετραγωνάκια για μπράουνις.
214 Θερμίδες/ ανα μερίδα
Αντρέας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc), UK
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc), UK




0 comments:
Post a Comment