- 2 μεγάλα παντζάρια, πλυμένα και με κομμένο το πράσινο μέρος
- 1φλ. καρότα, ξεφλουδισμένα και βρασμένα
- 1κ. σούπας κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
- 1κ. σούπας κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 2κ. σούπας light μαγιονέζα
- Αλατοπίπερο
- 2κ. σούπας καρύδια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα παντζάρια για 50 λεπτά περίπου.
- Όταν είναι έτοιμα, κόψε τα παντζάρια και τα καρότα σε κύβου.
- Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψε καλά.
Θερμίδες: 48/ μερίδα
Μια υπέροχη επιλογή που μπορεί να συνοδεύσει το ψάρι σου ή να προστεθεί σε ένα σάντουιτς.
Reference: tlife.gr
Ανδρέας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc) UK





0 comments:
Post a Comment