Tuesday, July 27, 2021

Light παντζαροσαλάτα!


Συστατικά

  • 2 μεγάλα παντζάρια, πλυμένα και με κομμένο το πράσινο μέρος
  • 1φλ. καρότα, ξεφλουδισμένα και βρασμένα
  • 1κ. σούπας κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
  • 1κ. σούπας κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 2κ. σούπας light μαγιονέζα
  • Αλατοπίπερο
  • 2κ. σούπας καρύδια

Τρόπος Μαγειρέματος

  1. Βράσε τα παντζάρια για 50 λεπτά περίπου.
  2. Όταν είναι έτοιμα, κόψε τα παντζάρια και τα καρότα σε κύβου.
  3. Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψε καλά.


Θερμίδες: 48/ μερίδα

Μια υπέροχη επιλογή που μπορεί να συνοδεύσει το ψάρι σου ή να προστεθεί σε ένα σάντουιτς.

Reference: tlife.gr

Ανδρέας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc) UK


0 comments:

Post a Comment