Μερίδες: 4 ποτήρια
Υλικά
- 4 ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- 4 μάνγκο, ώριμα, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
- 250 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό
- 40 ml χυμός λεμονιού
- 8 παγάκια
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.
Reference: gastronomos.gr
Ανδρέας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc) UK
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc) UK





0 comments:
Post a Comment