Υγιεινή Σαλάτα για τη δουλειά ή το σπίτι, πρωί ή και βράδυ! Εύκολο και γρήγορο με το μόνο ψήσιμο που χρειάζεται, το βράσιμο των αυγών & το ψήσιμο των λαχανάκια Βρυξελλών... είναι και Χωρίς Γλουτένη!
Υλικά (1 μερίδα):
2 αυγά
1/2 αβοκάντο, σε φέτες
ντομάτες 'τσέρυ' / cherry, μοιρασμένα στη μέση
λαχανάκια βρυξελλών
λίγες νιφάδες κόκκινου πιπεριού
Διαδικασία:
Για τα λαχανάκια βρυξελλών: Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και παγωμένα. Αφήστε τα 10 λεπτά να ξηπαγώσουν, ραντίστε τα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και λίγο αλάτι (προτιμήστε Ημαλαίων + αν θέλετε λίγη σκόνη κρεμμυδιού ή σκόρδου, μαύρο πιπέρι) και ψήστε στο φούρνο για 30 λεπτά.
Για τα αυγά: Σε μια κατσαρολίτσα με νερό, προσθέστε τα αυγά όταν κοχλασει το νερό. Μετά απο 7 λεπτά αφαιρέστε απο το κατσαρολάκι και βάλτε τα σε παγωμένο νερό.
Σ' ένα μπολ, βάλτε όλα τα υλικά και τα αυγά αφου τα μοιράσετε στη μέση και προσθέστε ελαφρά τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού.
Σημείωση: Μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο περίπου 2-3 μέρες.
reference: peychoosingbalance.com
Αντρέας Χ. Σάββα, Διατροφολόγος
με ειδικότητα στη διατροφή & άσκηση (BSc), UK





0 comments:
Post a Comment